10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMiercuri se sistează furnizarea apei reci în Craioviţa Nouă

Miercuri se sistează furnizarea apei reci în Craioviţa Nouă

Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în Craiova, cartierul Craiovița Nouă, în ziua de 21 octombrie 2020, între orele 10:00 – 14:00, în zona cuprinsă între Bulevardul Dacia, Calea Severinului, Strada Pârâului, Strada Constantin Brâncoveanu, Bulevardul Dacia.


Întreruperea alimentării cu apă potabilă este necesară în scopul reabilitării prin înlocuire a unui tronson de conductă cu diametrul nominal de 250 mm. Şi înlocuirea unor vane de sectorizare.
Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din zona menționată, după cum urmează:

Mii de craioveni fără apă
Mii de craioveni fără apă
  • Cartierul Craiovița Nouă;
  • Cartierul Cornițoiu;
  • Zona adiacentă Străzii Drumul Industriilor;
  • Calea Severinului, Zona adiacentă Magazinului Brico Depot Craiova.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.
Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului public de alimentare cu apă potabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS