19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateParlamentarii slovaci au fost pedepsiţi după ce au criticat măsurile anti-COVID. Au acces doar la apa de la robinet

Parlamentarii slovaci au fost pedepsiţi după ce au criticat măsurile anti-COVID. Au acces doar la apa de la robinet

Parlamentarii slovaci nu mai au acces la cafenea. Această decizie este o pedeapsă pentru criticarea măsurilor luate de guvern pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Anunţul a fost făcut ieri de preşedintele parlamentului, Boris Kollar. Acesta a menţionat că cei 150 de parlamentari au acces numai la apa de la robinet, potrivit Agerpres.

„Pot vedea unde au ajuns cu toată critica lor constantă“, a spus Kollar la o conferinţă de presă organizată special. Acesta este liderul celui de-al doilea cel mai puternic partid de guvernământ, We Are Family.
„Numai angajaţii administraţiei au acces în cafenea acum“, a spus populistul de dreapta.

Reacţia lui Kollar survine după ce fostul prim-ministru Peter Pelligrini a afirmat faptul că, deşi restaurantele pot vinde doar mâncare la pachet de joi, cafeneaua rămâne deschisă.

Măsurile fac parte din eforturile guvernului de la Bratislava de a opri răspândirea coronavirusului în contextul unei creşteri a numărului de cazuri de infectare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS