13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSe închid sălile de jocuri de noroc și cluburile, în București

Se închid sălile de jocuri de noroc și cluburile, în București

În Bucureşti au fost adopate noi restricții. Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a decis închiderea sălilor de jocuri de noroc, a barurilor, cluburilor și discotecilor.

Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, a anunțat că în ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență au fost adoptate trei hotărâri, potrivit Digi24.

Prima dintre ele vizează închiderea barurilor, cluburilor și discotecilor, care nu erau menționate în adresa de la Direcția de Sănătate Publică.

A doua hotărâre micșorează distanța în jurul școlilor în care este obligatorie purtarea măștii – de la 100 de metri la 50 de metri.

A treia hotărâre vizează închiderea cazinourilor și sălilor de jocuri, cu excepția jocurilor de pariuri și loterie în care doar se plasează bilete.

Școlile nu se vor închide, a mai spus prefectul. „În momentul de față nu văd alte restricții care s-ar putea impune”, a mai spus Cojanu. Este vorba despre activitatea din spațiile interioare.
Vor fi închise și sălile de jocuri de noroc, urmând să rămână deschise doar agențiile Loto, acolo unde se poate păstra distanța în interior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS