22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlegeri locale 2020: Gabriela Firea a votat "cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti"

Alegeri locale 2020: Gabriela Firea a votat „cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti”

-

Gabriela Firea a mers la vot înainte de ora 7.00 și a așteptat deschiderea secției de votare, deși PSD anunțase ca va vota la ora 10.00. Întrebată de ce votează atât de dimineață, ea a răspuns: Întotdeauna m-am trezit cu drag dimineața. Momentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

Ea a susținut că a votat „cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti” şi că „oamenii trebuie să fie pe primul loc”.

„Am votat dis-de-dimineaţă. Mă bucur că am ajuns şi de această dată să fiu primul votant din această secţie. Am votat cu gândul la toţi copiii din Bucureşti, la toţi tinerii, la toţi adulţii şi la bunicii noştri. Toţi sunt foarte importanţi. E adevărat, ne dorim cu toţii investiţii în infrastructură, de asemenea, combaterea poluării, investiţii foarte mari, pentru că s-a simţit nevoia şi în această perioadă de pandemie, în toate spitalele, în şcoli, dar cei mai importanţi sunt oamenii”, a susținut Firea
Întrebată ce va face luni, în prima zi după alegeri, Gabriela Firea a susținut că va merge la muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Modernizarea drumului județean Segarcea – Valea Stanciului, finalizată

S-a finalizat modernizarea a încă unui tronson de drum...

ȘTIRI GdS