12 C
Craiova
miercuri, 21 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate OMS: Covid-19 ar putea omorî 2 milioane de oameni înainte ca vaccinul să fie folosit

OMS: Covid-19 ar putea omorî 2 milioane de oameni înainte ca vaccinul să fie folosit

Bilanțul total al deceselor s-ar putea dubla, ajungând la 2 milioane, înainte ca un vaccin să fie folosit la scară largă cu succes.

Acesta ar putea fi și mai mare fără acțiuni concertate pentru a limita pandemia, a spus astăzi un reprezentant al Organizației Mondiale a Sănătății, potrivit Reuters.

„Dacă nu o facem, toate cifrele despre care vorbiți (2 milioane de decese) nu sunt doar imaginabile, dar și foarte probabile”, a spus Mike Ryan, șeful programului de urgențe în cadrul OMS.

Evaluarea vine în timp ce numărul total al deceselor la nouă luni de la descoperirea virusului în China se apropie de pragul de 1 milion.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

România: 69 de decese și 766 de persoane sunt...

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că...

ȘTIRI GdS

România: 69 de decese și 766 de persoane sunt...

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 6.065 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Record de infectări în România: 4848 de cazuri, în...

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 21 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 191.102 cazuri de persoane infectate...

Foștii primari ai Constanței, Radu Mazăre și Decebal Făgădău,...

DNA Constanța i-a trimis în judecată pe foștii primari Radu Mazăre și Decebal Făgădău, împreună cu alți funcționari și cu două persoane...

Programul de fidelitate „Dorinţe Împlinite” oferit de KRUK îţi...

Jucător activ pe segmentul de piaţă dedicat achiziţiilor de portofolii de creanţe din România, KRUK România SRL administrează numeroase cazuri, cu valoare...

Un egiptean de 75 de ani este cel mai...

Egipteanul Ezzeldin Bahader a fost desemnat de Guinness World Records drept cel mai bătrân fotbalist profesionist din lume, informează Goal.com, citat de...

Bulgaria şi Germania impun purtarea măştii de protecţie în...

Autoritățile din Bulgaria și Germania au impus, din această săptămână, obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise, anunţă digi24.