14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDosarul accidentului rutier în care a fost implicat ministrul Transporturilor, la Parchetul Militar

Dosarul accidentului rutier în care a fost implicat ministrul Transporturilor, la Parchetul Militar

Dosarul penal în care se fac cercetări în legătură cu accidentul auto în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost declinat de procurorii din Piteşti către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti

Autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat duminică într-un accident rutier pe DN7, în zona localităţii Drăganul, din judeţul Argeş, potrivit Agerpres.
Din primele cercetări, autoturismul în care se afla ministrul a intrat pe contrasens şi a lovit un alt vehicul care circula regulamentar.

Maşina în care se afla Bode a intrat pe contrasens

Conform unor imagini filmate de un motociclist aflat în trafic, maşina în care se afla Bode, având semnalele acustice şi luminoase pornite, a intrat pe contrasens. A depăşit o coloană de maşini, deşi avea interzis, fiind linie continuă. La scurt timp, maşina s-a ciocnit cu alt autoturism care circula regulamentar din sens opus şi s-a oprit într-un gard.

Parchetul Militar a preluat acest dosar, deoarece şoferul care conducea maşina în care se afla ministrul Bode este angajat al Serviciului de Protecţie şi Pază.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că ministrul Transporturilor nu ar trebui să demisioneze în urma accidentului. Acesta a arătat că nu poate fi comparat cazul lui Gabriel Oprea cu cel al lui Lucian Bode, având în vedere că acesta din urmă nu a folosit coloana oficială.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS