17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimăria desfiinţează giratoriile provizorii din Brazda lui Novac

Primăria desfiinţează giratoriile provizorii din Brazda lui Novac

Primăria Craiova renunţă la giratoriile montate provizoriu pe bulevardul Dacia. Este vorba de sensurile giratorii de la intresecţia Bld-ului Dacia cu străzile Brazda lui Novac, Frații Golești, respectiv cu Bld. Carol I.

Primăria Municipiului Craiova anunţă că începând cu data de 27.08.2020, orele 19:00 se va pune în aplicare Hotărârea nr. 4/2020 a Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale, cu privire la reglementarea circulaţiei  autovehiculelor din municipiul Craiova, astfel:

1.Desființarea sensurilor giratorii provizorii amenajate în intrersecțiile Bld-ului Dacia cu străzile Brazda lui Novac, Frații Golești, respectiv cu Bld. Carol I;

2.Repornirea intalațiilor de semaforizare în intersecțiile Bld-ului Dacia cu străzile Brazda lui Novac, Frații Golești, respectiv cu Bld. Carol I.

Sens giratori
Sens giratori

Reamintim că, în weekendul trecut primăria Craiova a montat trei sensuri giratorii.

Un sens giratoriu provizoriu în intersectia dintre Bld. Dacia si str. Brazda lui Novac.

Un sens giratoriu provizoriu în intersectia dintre Bld. Dacia, str. Fratii Golesti şi str. Bariera Valcii.

Un sens giratoriu provizoriu în intersectia dintre Bld. Dacia, Bld. Carol I si Piaţa Constantin Brancusi. Aceasta din cauza desfăşurarii lucrărilor care sunt în derulare pe Aleea 4 Simnic, la podul de peste calea ferata, urmand ca ulterior, sa se revina la reglementarile initiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS