18.5 C
Craiova
luni, 10 august, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Imagini spectaculoase! Cape Town, acoperit cu spumă oceanică în urma unei furtuni

Imagini spectaculoase! Cape Town, acoperit cu spumă oceanică în urma unei furtuni

-

Fenomen spectaculos în Africa de Sud. La Cape Town o furtună de o violenţă extremă a revărsat valuri de spumă oceanică pe străzi. Au fost acoperite mașini, trotuare, iar pietonii au putut circulă cu greu prin munții de spumă.

În ciuda rafalelor de vânt și a valurilor care depășeau zece metri înălţime mai mulți localnici au ținut morțiș să rămână în zonă și să imortalizeze totul.

Spuma densă adusă dinspre ocean de valurile uriașe a acoperit chiar și mașinile parcate în zona de coastă. Potrivit meteorologilor, furtuna iscată în larg nu se va potoli prea curând.

Rapoartele ecologiștilor arată însă că spuma albă, provocată de poluarea marină, conține substanțe toxice. Autoritățile locale i-au avertizat pe oameni să nu se atingă de spumă și să-și țină copiii sub supraveghere. Oamenii de știință spun că toxinele urmează să se dizolve în apă în cel mult două zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce venituri au directorii de la Termo Craiova

Ce venituri au directorii de la Termo Craiova. GdS prezintă salariile încasate de directorii de la societățile deținute sau controlate de primărie.

ȘTIRI GdS

Ce venituri au directorii de la Termo Craiova

Ce venituri au directorii de la Termo Craiova. GdS prezintă salariile încasate de directorii de la societățile deținute sau controlate de primărie.

Energia electrică din Oltenia, preluată de australieni?

Mai multe companii intrnaționale se luptă pentru preluarea activelor din românia ale grupului CEZ. Printre competitori se află și un consorțiu românesc de...

Petrecere de peste 100 de persoane, stricată de poliţişti...

Petrecere de peste 100 de persoane, stricată de poliţişti şi jandarmi.

Ghid gratuit de nutriţie pentru persoanele cu cancer

Alianţa Pacienţilor Cronici din România (APCR) şi Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABC) au pregătit un set de recomandări, sfaturi...

O piață de un milion de lei, transformată în...

O fostă piață din Craiova în care primăria a investit un milion de lei a fost transformat în groapă de gunoi și...

Horoscop

BerbecEste bine să fiți cât mai discret. Nu prea aveți chef de nimeni şi de nimic, pentru că sufletul are nevoie de...