19 C
Craiova
luni, 13 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate DACIA-PĂMÂNTUL NOSTRU STRĂMOȘESC

DACIA-PĂMÂNTUL NOSTRU STRĂMOȘESC

SCRISOARE DESCHISĂ

Dragi concetățeni,

Țara noastrã, Dacia, este Țara Noastrã!
Cultura care s-a dezvoltat pe acest teritoriu de-a lungul zecilor, sutelor și miilor de ani este cultura noastrã transmisã prin limba noastrã, aici, în Țara Noastrã.
Toți noii sosiți pe teritoriul nostru dacic, indiferent de condițiile în care au ajuns la noi ( mã refer la unguri, țigani, ucrainieni, ruși, etc.), trebuie sã știe cã ei au venit la noi și nu invers!
Trebuie sã se bucure de privilegiul cã pot fi cetãțeni ai acestei țãri și, ca atare, trebuie să respecte drepturile și îndatoririle prevãzute de lege.

Am obosit sã ne temem sã nu îi jignim pe alogeni

Dacã limba noastrã nu le place și dacă vor să aibă școli în limba lor, este foarte bine, dar sã nu se mire când nu vor gãsi de lucru în Țara Noastrã, pentru cã limba care se vorbește și în care se muncește aici este limba noastrã.
Având în vedere că democrația domnește și la noi, ei, alogenii doritori sã-și promoveze limba, cultura, obiceiurile și tradițiile , în defavoarea celor autohtone, sunt liberi să meargă în orice altã țarã care le permite așa ceva.

Cultura care s-a dezvoltat pe acest teritoriu de-a lungul miilor de ani este cultura noastrã transmisã prin limba noastrã
Cultura care s-a dezvoltat pe acest teritoriu de-a lungul miilor de ani este cultura noastrã transmisã prin limba noastrã

Sunt liberi sã plece dacã nu respectă limba noastră, cultura noastră, steagul nostru tricolor, roșu, galben și albastru.
Cred cã noi toți am obosit sã ne temem sã nu îi jignim pe alogeni, ba chiar mai mult, sã încercãm noi sã le învãțãm limba și obiceiurile și să ajungem sã ne fie fricã de ei, de atacurile lor teroriste, cum a fost cel de la Târgu Mureș, imediat dupã revoluție, când ne-am trezit bãtuți și înjurați de ei, la noi acasã! Sau ce au făcut rușii la Chișinãu, în 9 mai 2013 si …mai fac si azi..

Dacă nu le convine pot pleca în altă parte


Într-un fel, le mulțumim pentru patriotismul pe care ni l-au întărit, dar asta nu înseamnã cã ei nu trebuie sã înțeleagã că, dacã nu le convine la noi și nici de limba noastrã, atunci, democratic, pot pleca în altă parte.
Da, stimați concetăteni, noi vă respectăm, dar nu uitați că aveți datoria să respectați legile țării și ale pământului care v-a adoptat.
NU este posibil ca o națiune întreagã, cu istorie multimilenară ca a noastrã, sã fie insultatã de un grup minoritar!
Aceasta este Țara Noastrã, pãmântul nostru, casa noastrã dintotdeauna, acesta este stilul nostru de viațã și noi vã permitem sã vã bucurați de aceste oportunitãți.

Țara noastră nu are nevoie de minorități

Țara noastră NU are nevoie de minorități ci ele au nevoie ca EA să-i primeasca, să le ofere adapost, locuri de muncă și hrană
Alogenii trebuie să ne respecte Țara, pe Noi și legile noastre, bune sau rele, fără să ceară favoruri speciale sub pretextul că sunt discriminați.
În cazul în care nu sunteți mulțumiți sã trăiți în pace alãturi de noi, sã vã bucurați de limba noastrã, de obiceiurile noastre, de felul nostru de viațã, atunci vã încurajãm, democratic și prietenește, sã plecați în altã țarã unde credeți că s-ar putea să vă fie mai bine, ori chiar să vă întoarceți acasă, dacă aveți unde!
În Țara Noastră trebuie să traiescă doar autohtonii și prietenii lor! Dușmanii să plece!
Autorul nu-i anonim.
Autorul suntem NOI cei care ne-am săturat să mai aven lângă noi dușmani și nu prieteni recunoscători.

Dr. N. Săvescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:02:52

ȘTIRI GdS

Armenia prelungeşte starea de urgenţă până la 12 august

Armenia a anunţat luni prelungirea stării de urgenţă până la 12 august în încercarea de a limita propagarea noului coronavirus, în condiţiile...
00:02:52

Scandal la metrou: Un tânăr a fost încătușat și...

Un scandal a avut loc astăzi la stația de metrou Unirii, după ce un călător care nu avea masca pusă corect a...

Vâlcea: Bărbați sub influența alcoolului, la volan

Poliţiştii vâlceni au depistat ieri mai mulţi şoferi care se aflau sub influența alcoolului, la volan, iar pe numele lor au fost...

Nelu Tătaru: Unii au acaparat punctaj politic pe suferința...

Aflat la Galați, ministrul Nelu Tătaru a declarat că nu se dorește revenirea la starea de urgență, dar că unii politicieni au...

Grecia s-ar putea închide pentru turiştii străini

Astăzi este în derulare, la Atena, o ședință crucială pentru turiștii străini. Şedinţa este condusă chiar de premier. Numărul cazurilor de coronavirus...

Fosta șefă DIICOT, Alina Bica, arestată în Italia așteaptă...

Fosta șefă a DIICOT Alina Bica și omul de afaceri Ioan Bene, condamnați definitiv într-un dosar de corupție, vor rămâne în arest...