8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎn Franţa, vânzările Dacia au scăzut cu peste 90%

În Franţa, vânzările Dacia au scăzut cu peste 90%

Conform datelor publicate de Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile, numărul înmatriculărilor de autoturisme noi Dacia în Franţa a înregistrat în aprilie o scădere de 90,2% în ritm anual, la 1.227 de unităţi. Scăderea vânzărilor a fost cauzată de măsurile de izolare adoptate de guvernul francez pentru a stopa extinderea pandemiei de coronavirus.

Vânzările de maşini scad semnificativ, pe plan global, din cauza măsurilor adoptate pentru a ţine sub control epidemia, potrivit digi24.ro. Franţa rămâne a doua mare piaţă auto din Uniunea Europeană, în urma Germaniei, dar înaintea Italiei şi Spaniei. Înmatriculările de autoturisme Dacia noi în Franţa au înregistrat în perioada ianuarie-aprilie 2020 o scădere de 63%, la 17.805 unităţi, comparativ cu primele patru luni din 2019.

Automobile Dacia a întrerupt în 19 martie producţia la uzinele din Mioveni

Automobile Dacia a întrerupt în 19 martie producţia la uzinele din Mioveni, până pe 5 aprilie, în contextul pandemiei de coronavirus. 13.500 de angajaţi au fost trecuţi în şomaj tehnic.

Producţia pe platforma industrială Dacia de la Mioveni, reluată de luni

 Începând de luni, 4 mai, producţia pe platforma industrială Dacia de la Mioveni a fost reluată. Toate măsurile sanitare în vigoare în România au fost implementate astfel încât activităţile să se deruleze în condiţii de protecţie a sănătăţii angajaţilor, se arată într-un comunicat al companiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS