7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVIDEO Incident în noaptea de Înviere într-o comună din Galați. 20 de persoane, sancţionate după ce au făcut scandal

VIDEO Incident în noaptea de Înviere într-o comună din Galați. 20 de persoane, sancţionate după ce au făcut scandal

Un incident s-a produs într-o comună gălățeană, în noaptea de sâmbătă spre duminică, numeroase echipaje de polițiști și jandarmi fiind mobilizate la fața locului, după ce mai mulți localnici au dat foc unor cauciucuri şi au făcut scandal, nerespectând prevederile ordonanţelor militare, transmite Mediafax.

Oamenii legii s-au sesizat după ce imagini de la fața locului au fost transmise live pe Facebook. În total, 20 de persoane au fost amendate, transmite IPJ Galați.

„Având în vedere imaginile difuzate în spaţiul public, pe o reţea de socializare, în seara de 18 aprilie a.c., în jurul orei 22.15, din care reieşea faptul că mai multe persoane încalcă dispoziţiile legale impuse de starea de urgenţă, poliţiştii gălăţeni s-au autosesizat şi au mers imediat la faţa locului, în comuna Munteni, din judeţul Galaţi, de unde aceste imagini erau transmise „live”. Aici, poliţiştii au constatat că, în mijlocul unei străzi, în jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacără deschisă, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos şi care, la vederea echipajelor de poliţie, au fugit în curţile locuinţelor. În urma vizionării imaginilor şi a investigaţiilor efectuate, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare, fiind sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20 000 de lei”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la faţa locului, nefiind înregistrate pagube materiale. Poliţiştii continuă verificările pentru identificarea şi sancţionarea tuturor celor care au participat la adunarea din comuna Munteni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS