7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO angajată a Editurii Didactice şi Pedagogice, depistată cu COVID-19

O angajată a Editurii Didactice şi Pedagogice, depistată cu COVID-19

O angajată a Editurii Didactice şi Pedagogice a fost depistată pozitiv la testul COVID-19, informează Agerpres.

angajaţii Editurii Didactice şi Pedagogice au fost solicitaţi să rămână acasă în izolare începând cu 16 aprilie.

„În data de 15 aprilie o angajată a Editurii Didactice şi Pedagogice SA a fost depistată pozitiv la testul COVID-19. Ca urmare a incidentului sanitar survenit despre care am anunţat de îndată autorităţile competente, angajaţii Editurii Didactice şi Pedagogice au fost solicitaţi să rămână acasă în izolare la domiciliu începând cu 16 aprilie 2020”, se precizează într-un comunicat de presă al editurii.

Totodată, o echipă a Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti s-a deplasat la sediul instituţiei pentru efectuarea dezinfecţiei incintei.

„A fost elaborată o listă cu contacţii direcţi ai angajatei EDP infectate cu COVID-19 pentru a fi pusă la dispoziţia anchetei epidemiologice. Pe toată perioada instituirii situaţiei de urgenţă – prin Decret prezidenţial din 18 martie 2020 la EDP au fost luate toate măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Inclusiv doamna acum internată, angajată a instituţiei noastre, a respectat normele de protecţie individuală purtând permanent mască şi mănuşi ca toţi angajaţii EDP. Virusul nu a fost contractat de la un alt angajat, ci cel mai probabil din mediul familial”, se arată în precizare.

Reprezentantul EDP arată că se respectă toate măsurile privind securitatea sanitară la locul de muncă, potrivit dispoziţiilor în vigoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS