1.4 C
Craiova
joi, 3 decembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Alte 115 cazuri de infectare cu Covid-19, confirmate în Republica Moldova

Alte 115 cazuri de infectare cu Covid-19, confirmate în Republica Moldova

În Republica Moldova au fost confirmate joi alte 115 cazuri de infectare cu Covid-19. Anunţul a fost făcut de autorităţi. Bilanţul persoanelor infectate cu Covid-19 a ajuns la 1.289.

Ministrul Sănătăţii, Viorica Dumbrăveanu, a precizat că din 115 cazuri confirmate, trei sunt de import: Federaţia Rusă, Germania şi Italia, potrivit digi24.ro.

Miercuri au fost procesate cele mai multe teste de până acum

112 cazuri sunt cu transmitere locală: Chişinău-40; Făleşti-14; Ştefan-Vodă-12; Stânga Nistrului-10; Orhei-6; Glodeni-5; Comrat-4; Cahul, Criuleni-câte trei cazuri; Căuşeni, Rezina, Soroca, Străşeni-câte două cazuri; Briceni, Cimişlia, Floreşti, Leova, Taraclia, Teleneşti, Ungheni-câte un caz. Miercuri, au fost procesate cele mai multe teste de până acum, şi anume 629. Rezultate pozitive au primit 118 oameni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bogdan Mateescu, validat drept candidat pentru preşedinţia CSM în...

Judecătorul Bogdan Mateescu a fost desemnat joi,...

ȘTIRI GdS

Bogdan Mateescu, validat drept candidat pentru preşedinţia CSM în...

Judecătorul Bogdan Mateescu a fost desemnat joi, 3 decembrie, drept candidatul pentru preşedinţia CSM de Secţia pentru judecători a Consiliului.

Intrarea în Croația se face pe baza unui test...

Cetățenii străini care sosesc în Croația din zone cu risc epidemiologic ridicat, inclusiv România, trebuie să prezinte un test negativ pentru coronavirus.

Bătrân rănit într-un accident rutier la Târgu Jiu

Un bărbat, de 71 de ani, a ajuns aseară la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier la Târgu Jiu....

CSM îşi alege noua conducere. Președintele participă la ședință

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se reuneşte, joi, pentru a alege preşedintele şi vicepreşedintele forului. Pe ordinea de...

Spania: Restricții pentru perioada sărbătorilor de iarnă

Guvernul spaniol a convenit, miercuri, cu autorităţile regionale să limiteze reuniunile de Crăciun şi de Anul Nou la cel mult 10 persoane...

Fostul preşedinte francez Valéry Giscard d’Estaing, răpus de COVID

Fostul preşedinte francez Valéry Giscard d’Estaing a murit miercuri, la vârsta de 94 de ani, „ca urmare a COVID”, iar înmormântarea sa...