14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateImnul național a răsunat la Craiova și la Târgu Jiu

Imnul național a răsunat la Craiova și la Târgu Jiu

-

Imnul national a rasunat pe strazile Craiovei. Politistii s-au dolidarizat, astfel, cu populatia care sta in case si respecta restrictiile de cireculatie pe perioada starii de urgenta.

„Desteapta-te romane” a rasunat, la ora 17:00, in mai multe locuri din municipiu, sunetul propagandu-se din megafoane. Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj au intonat imnul, salutand, in formatie, langa masinile de Politie care erau cu semnalele luminoase pornite.

Actiunea politistilor de la IPJ Dolj face parte dintr-o actiune ampla, organizata la nivel national.

În semn de recunostință față de cei care stau în case și respectă măsurile impuse de autoritati în vremuri grele. La ora 17.00, toate echipajele de poliție, indiferent unde s-au aflat în teren, au difuzat în megafoane imnul de stat, „Deșteaptă-te române!”.

Imnul s-a cantat si la Targu Jiu


Imnul național a răsunat sâmbătă după-masă și în centrul orașului Târgu-Jiu. Două echipaje de poliție s-au aflat în zona Bisericii Sfinții „Constantin și Elena”, unde la megafoanele de la o autospecială s-a auzit imnul de stat pentru ridicarea moralului populației. În Gorj sunt în izolare și în carantină peste 3.500 de persoane.

Eugen Maruta

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Polițiști de frontieră atacați cu cuțitul. Agresorii prinși cu...

Polițiști de frontieră din Timiș au executat, ieri noapte,...

ȘTIRI GdS