19.5 C
Craiova
marți, 17 mai, 2022
Știri de ultima orăActualitateImnul național a răsunat la Craiova și la Târgu Jiu

Imnul național a răsunat la Craiova și la Târgu Jiu

-

Imnul national a rasunat pe strazile Craiovei. Politistii s-au dolidarizat, astfel, cu populatia care sta in case si respecta restrictiile de cireculatie pe perioada starii de urgenta.

„Desteapta-te romane” a rasunat, la ora 17:00, in mai multe locuri din municipiu, sunetul propagandu-se din megafoane. Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj au intonat imnul, salutand, in formatie, langa masinile de Politie care erau cu semnalele luminoase pornite.

Actiunea politistilor de la IPJ Dolj face parte dintr-o actiune ampla, organizata la nivel national.

În semn de recunostință față de cei care stau în case și respectă măsurile impuse de autoritati în vremuri grele. La ora 17.00, toate echipajele de poliție, indiferent unde s-au aflat în teren, au difuzat în megafoane imnul de stat, „Deșteaptă-te române!”.

Imnul s-a cantat si la Targu Jiu


Imnul național a răsunat sâmbătă după-masă și în centrul orașului Târgu-Jiu. Două echipaje de poliție s-au aflat în zona Bisericii Sfinții „Constantin și Elena”, unde la megafoanele de la o autospecială s-a auzit imnul de stat pentru ridicarea moralului populației. În Gorj sunt în izolare și în carantină peste 3.500 de persoane.

Eugen Maruta

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:25

Craiovean prins de trei ori băut la volan, în...

Poliţiştii de la Secţia 2 Craiova au dispus reţinerea unui bărbat de 52 de ani, care a fost depistat conducând băut de trei ori, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. În plus, bărbatul avea permisul anulat. Asta pentru că, în urmă cu aproape trei ani, a fost condamnat pentru conducere sub influanţa alcoolului şi cu permisul suspendat. A primit o pedeapsă de un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare.

ȘTIRI GdS