11.7 C
Craiova
duminică, 17 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateVremea se răcește brusc. Se anunță ninsori în sudul țării

Vremea se răcește brusc. Se anunță ninsori în sudul țării

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică, valabilă pentru perioada 21 martie, ora 18.00- 25 martie, ora 08.00. Fenomene preconizate pentru această perioadă sunt răcire accentuată, ninsori și strat de zăpadă și intensificări ale vântului.

„În intervalul menționat, vremea se va răci accentuat în toată țara, devenind treptat deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie. În noaptea de sâmbătă spre duminică (21/22 martie) și în cursul zilei de duminică (22 martie) aria precipitațiilor predominant sub formă de ninsoare va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane și local Transilvania, Maramureș și Moldova.

Din a doua parte a nopții de duminică spre luni (22/23 martie) precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare în cea mai mare parte a țării și se va depune strat de zăpadă, mai consistent îndeosebi în zonele de munte și în regiunile sudice. Izolat vor fi posibile depuneri de polei. Temporar vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, în general cu viteze de 50-60 km/h, iar pe crestele montane va sufla tare, viscolind și spulberând zăpada”. informează ANM.

Informarea meteo a fost transmisă tuturor Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență din județ și instituțiilor din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 1 / UTA – FCU, scor 1-0. Înfrângere...

Nou promovata FCU Craiova a pierdut, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS