8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrins în timp ce conducea cu 238 km/h pe autostrada A3

Prins în timp ce conducea cu 238 km/h pe autostrada A3

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat 71 de şoferi care au pus în pericol traficul rutier pe A3, unul dintre ei conducând cu 238 km/h pe autostradă.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat participanţilor la trafic sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.500 de lei, au reţinut 2 permise de conducere pentru depăşirea vitezei legale pe drumurile publice şi 5 certificate de înmatriculare. A fost constatată şi o infracţiune pentru conducerea în perioada suspendării permisului.

Astfel, pentru încălcarea regimului legal de viteză au fost sancţionaţi contravenţional 60 de şoferi, pentru nerespectarea regimului cu privire la centura de siguranţă – 6 conducători auto şi pentru alte nereguli în trafic – 5.

Sâmbătă, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 Bucureşti – Braşov au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Bucureşti, care conducea cu viteză excesivă. Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce mergea pe autostrada A3, sensul Bucureşti – Braşov, cu viteza de 238 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS