5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIată cine este atacatorul de la Moscova

Iată cine este atacatorul de la Moscova

Identitatea bărbatului care a deschis focul cu un kalaşnikov lângă sediul serviciilor secrete ruse de la Moscova a fost făcută publică de presă. În atacul care a avut loc joi seară au murit un agent de pază şi atacatorul, iar alte cinci persoane au fost rănite.

Joi seară, un bărbat înarmat cu un kalaşnikov a deschis focul în faţa Palatului Ljubianka din moscova, sediul serviciilor secrete ruse. Acesta a ucis un agent de pază şi a rănit cinci trecători înainte să fugă. El a fost apoi localizat şi ucis de forţele de intervenţie.

Astăzi, mass-media din capitala Rusiei au anunţat că au identificat atacatorul în persoana lui Evgheni Manyurov, în vârstă de 39 de ani, de naționalitate rusă. Potrivit REN TV, Manyurov locuia în Podolsk, avea o diplomă în drept și lucra la o companie de securitate privată. Momentan nu există confirmări oficiale.

Tabloidul Komsomolskaya Pravda și canalul de televiziune REN au raportat, citând o sursă de investigație, că bărbatul avea un arsenal de șapte arme pe care le deținea legal. Intervievat de ziar, un instructor de tir, Oleg Solovici, a spus că bărbatul „nu era un bun ţintaş”. De asemenea, tabloidul a intervievat o femeie, identificată drept mama atacatorului, care a spus că fiul ei a încetat de curând să lucreze și că „vorbea deseori la telefon cu nişte arabi”. Conversațiile se desfăşurau în limba engleză și ea nu le putea înțelege.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS