3.8 C
Craiova
miercuri, 8 decembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateDosarul în care Dragnea a contestat conducerea PSD, la instanţă

Dosarul în care Dragnea a contestat conducerea PSD, la instanţă

Curtea de Apel Bucureşti ar putea pronunţa, marţi, o decizie în dosarul în care fostul lider al social-democraţilor Liviu Dragnea contestă conducerea PSD stabilită la congresul partidului din 29 iunie.

Procesul se află în faza de apel, după ce Tribunalul Bucureşti a respins cererea de intervenţie a lui Dragnea într-un proces în care PSD solicită judecătorilor aprobarea modificărilor la statutul partidului şi de înregistrare a noii conduceri, rezultate în urma congresului din 29 iunie.

În timpul dezbaterilor de la Curtea de Apel Bucureşti, Dragnea a solicitat sesizarea Curţii de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) cu mai multe întrebări. Astfel, Dragnea dorea să întrebe CJUE dacă constituie sau nu o fraudă a banilor europeni activitatea unui europarlamentar, respectiv Viorica Dăncilă, care a angajat un asistent pe plan local, plătit din bani UE, dar care nu a declarat în ţară salariul real al asistentului, ci salariul minim. După ce solicitarea a fost respinsă, avocaţii lui Dragnea nu s-au mai prezentat la proces, el fiind reprezentat de un consilier juridic, dar care avea atribuţii restrânse, potrivit Agerpres.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Transloc recrutează director economic și director tehnic

Compania de transport în comun din Târgu Jiu angajează...

ȘTIRI GdS