Acasă Actualitate Gary Oldman și Robert de Niro, în rolurile principale alături de Daniel...

Gary Oldman și Robert de Niro, în rolurile principale alături de Daniel Ghiță, într-un film scris și regizat de Bobby Păunescu

-


Surse din conducerea Studioului de film din Buftea, cel mai mare studio de film din Europa Centrală și de Est, ne-au confirmat că s-a parafat coproducţia “ Playground 30”, film scris și regizat de Bobby Păunescu.

Filmul are un buget de 18,9 milioane de dolari, iar coproducţia este între Paramount (SUA), China Film Corp, Păunescu Films (UK) și Studioul Buftea (România).

Filmul este despre istoria României din ultimii 30 de ani, povestită prin intermediul vieții sportive a unui mare Campion Mondial K1 (interpretat de Daniel Ghiță), antrenorul o să fie Robert De Niro, iar managerul lui Ghiță va fi Gary Oldman, conform informațiilor noastre. Din distribuție vor face parte și actori de calibru din România, Germania și Ucraina.

Contactat telefonic, regizorul Bobby Păunescu a confirmat începerea preproducţiei în primul trimestru din 2020. Filmările o să aibă loc în trei țări, dar 80% din filmări o să aibă loc la Buftea, a mai precizat Păunescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Olt. Incendiu la o casa din Balș

O locuință a fost distrusă aproape în totalitate din cauza unui incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sobă. Incendiul...