6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePhotoshop Camera - o aplicaţie care permite modificarea în timp real a pozelor făcute cu telefonul

Photoshop Camera – o aplicaţie care permite modificarea în timp real a pozelor făcute cu telefonul

Disponibilă deja pentru testare, Photoshop Camera integrează filtre de procesare a imaginii bazate pe tehnologii AI, care pot fi aplicate în timp real pozelor obţinute folosind camera foto a telefonului mobil, scrie go4it.ro. 

Potrivit dezvoltatorului, Photoshop Camera elimină nevoia aplicării manuale a efectelor de imagine disponibile în suita Adobe Photoshop, aplicând în timp real aceste modificări încă de la apăsarea butonului declanşator. Cât despre nenumăratele aplicaţii cu funcţionalitate similară, disponibile deja în Play Store, Adobe argumentează că soluţia propusă are la bază platforma Sensei AI şi pune la dispoziţie filtre Photoshop avansate, precum dynamic range şi tonality, aplicabile în timp real la acelaşi nivel de calitate obţinut cu aplicaţia dedicată.

Lăsând flexibilitate deplină pentru modificare ulterioară, fiecare poză este salvată alături de o copie originală fără ajustări preaplicate.

Încă nepublicată în magazinul Google Play, aplicaţia Photoshop Camera poate fi obţinută în versiune de testare direct de pe site-ul photoshopcamera.com, Adobe permiţând în această etapă doar un număr limitat de instalări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS