22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDe săptămâna viitoare se răceşte vremea

De săptămâna viitoare se răceşte vremea

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis prognoza meteo până pe 18 noiembrie şi a anunţat că de săptămâna viitoare vremea se răceşte.

În această săptămâna, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.
Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar în toată țara, dar mai ales la munte.

În săptămâna 28 octombrie – 4 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în jumătatea nordică a teritoriului, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi ușor excedentare în regiunile extracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

În săptămâna 4 – 11 noiembrie, , temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor deficitar în regiunile nord-estice.

În săptămâna 11 – 18 noiembrie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS