10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiovenii sunt aşteptaţi în Piaţa Centrală la sărbătoarea Produselor Agroalimentare Româneşti

Craiovenii sunt aşteptaţi în Piaţa Centrală la sărbătoarea Produselor Agroalimentare Româneşti

Azi în Piaţa Centrală a Craiovei are loc Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti. Producătorii din regiunea Olteniei au venit aici cu produse agroalimentare. Craiovenii care vor să se delecteze şi să cumpere astfel de produse pot trece în cursul acestei zile prin Piaţa Centrală.

„Ajunsă acum la a treia ediţie, Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti este dedicată, ca şi în anii anteriori, producătorilor autohtoni şi mai cu seamă produselor autentice obţinute în gospodării. Fie că e vorba de fructe şi legume recoltate din grădină, fie că vorbim de preparate tradiţionale din carne, ori de brânzeturi pregătite după metode din vechime, fie că ne gândim la dulceţuri ori murături făcute după reţetele bunicilor, toate aceste produse vor putea fi oferite spre vânzare celor care vor veni joi, 10 octombrie, începând cu ora 10.00, în Piaţa Centrală din Craiova”, a declarat Alin Mărăcine, administrator/director general al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS