24.5 C
Craiova
luni, 8 august, 2022
Știri de ultima orăActualitateNoi reguli în sensul giratoriu de la ieşirea din aeroportul Otopeni

Noi reguli în sensul giratoriu de la ieşirea din aeroportul Otopeni


Începând de ieri, la ora 12.00, se schimbă prioritatea de circulatie în sensul giratoriu de la iesirea din Aeroportul Otopeni. Prioritate urmează să aibă autovehiculele care părăsesc zona aeroportului.
Circulaţia va fi modificată în urma demarării de către CFR a lucrărilor pentru calea ferată între aeroport şi Gara de Nord.

”În vederea demarării de către CFR a lucrărilor pentru legătura feroviară între Aeroportul Henri Coandă şi Gara de Nord, începând de luni, 2 septembrie, orele 12:00, se schimbă prioritatea de circulaţie în actualul sens giratoriu de la ieşirea din aeroport, prioritate urmând să aibă autovehiculele care părăsesc zona aeroportului”, a informat într-un comunicat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

De asemenea, fluxul principal de acces la aeroport dinspre Bucureşti va fi uşor modificat.
”Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă să acorde atenţie sporită semnelor de circulaţie amplasate şi semnalelor agenţilor de la poliţia rutieră. Precizăm faptul că măsurile anunţate au fost luate pentru siguranţa pasagerilor, cărora le cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată în comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS