Acasă Actualitate Un cuplu riscă 6 ani de închisoare, după ce a furat nisip...

Un cuplu riscă 6 ani de închisoare, după ce a furat nisip de pe o plajă din Italia

-

Un cuplu din Franța riscă șase ani de închisoare, după ce a fost prins transportând 40 de kilograme de nisip. Aceştia au luat nisipul de pe o populară plajă din Sardinia, potrivit proTV.

Nisipul alb din Sardinia este considerat proprietatea statului și este interzisă mutarea lui de pe insulă.

Cei doi le-au declarat polițiștilor că voiau să ia acasă nisipul, drept suvernir. Au declarat că nu au ştiut că acest gest reprezintă o infracțiune. Acum francezii riscă între1 și 6 ani de închisoare pentru furt. Ei sunt acuzați că și-au însușit un bun public, informează BBC News.

Francezii aveau ascunse în mașină 14 sticle de plastic pline cu nisip luate de pe o plajă din Chia, în sudul Sardiniei. Descoperirea a fost făcută chiar când se pregăteau să urce pe un feribot spre Toulon, Franța.

Citeşte continuarea pe Ştirile ProTV.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...