17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Un cuplu riscă 6 ani de închisoare, după ce a furat nisip...

Un cuplu riscă 6 ani de închisoare, după ce a furat nisip de pe o plajă din Italia

-

Un cuplu din Franța riscă șase ani de închisoare, după ce a fost prins transportând 40 de kilograme de nisip. Aceştia au luat nisipul de pe o populară plajă din Sardinia, potrivit proTV.

Nisipul alb din Sardinia este considerat proprietatea statului și este interzisă mutarea lui de pe insulă.

Cei doi le-au declarat polițiștilor că voiau să ia acasă nisipul, drept suvernir. Au declarat că nu au ştiut că acest gest reprezintă o infracțiune. Acum francezii riscă între1 și 6 ani de închisoare pentru furt. Ei sunt acuzați că și-au însușit un bun public, informează BBC News.

Francezii aveau ascunse în mașină 14 sticle de plastic pline cu nisip luate de pe o plajă din Chia, în sudul Sardiniei. Descoperirea a fost făcută chiar când se pregăteau să urce pe un feribot spre Toulon, Franța.

Citeşte continuarea pe Ştirile ProTV.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.