Acasă Actualitate Minor cercetat după ce a furat autoturismul unei rude și a făcut...

Minor cercetat după ce a furat autoturismul unei rude și a făcut accident

-


Un minor, de 16 ani, din comuna Punghina, judeţul Mehedinți, este cercetat după ce a sustras autoturismul unei rude şi a fost implicat într-un accident.

Potrivit IPJ Mehedinţi, adolescentul a fost depistat în trafic, azi noapte, de polițiștii Posturilor Vînători și Punghina, pe DN 56 A, în localitatea Recea. Minorul, care nu are permis de conducere, a fost implicat într-un accident de circulație soldat cu pagube materiale.
Minorul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În timpul cercetărilor efectuate s-a constatat că autoturismul este proprietatea unei rude și a fost sustras de minor de la poarta locuinței de domiciliu a proprietarului.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul, fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

ȘTIRI VIDEO GdS

Reacţia unui român prins de poliţia spaniolă pe stradă, fără motiv

Un bărbat român a fost prins pe strada Juan XXIII, din orașul spaniol Aviles și a fost luat la întrebări de către oamenii legii. În momentul în care polițiștii i-au cerut să justifice de ce se află acolo, românul a reacționat violent, potrivit articolului El Comercio.

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...