11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePe 1 iunie, mama unei fete răpite și ucise o implora pe Carmen Dan să se ocupe de cazul Luizei din Caracal

Pe 1 iunie, mama unei fete răpite și ucise o implora pe Carmen Dan să se ocupe de cazul Luizei din Caracal

Pe 1 iunie anul acesta, Alina Vasile, mama unei fete răpite și omorâtă în urmă cu două decenii a postat pe Facebook un mesaj către Carmen Dan, șefa de atunci a Ministerului de Interne, în care îi cerea să facă uz de funcție și să se ocupe de cazul Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie în Caracal, potrivit hotnews.

Apelul făcut de Alina Vasile de Ziua Copilului a fost distribuit de 3.600 de ori pe rețeaua de socializare și preluat de publicații locale și naționale și de unele televiziuni, dar a rămas fără răspuns.

”Știți că părinții acestei copile nu știu pe unde să mai umble și ce să facă să-și găsească fiica? Singurele răspunsuri pe care le-au primit, au fost de genul. Aceleași răspunsuri le-am primit și eu acum 20 de ani, iar nepăsarea celor care ii conduceți au dus la moartea fiicei mele. Vreți ca și această familie să pățească la fel?”, spunea femeia în mesaj.

”Dacă, ipotetic vorbind, acea fată era fiica dvs ce s-ar fi întâmplat? Încerc să vă ajut. Era căutată și în gaură de șarpe, cu forțe impresionante numeric, și nu conteneați până când nu era găsită”, mai scria Alina Vasile în postarea de pe Facebook.

Vezi toată postarea aici.

Sursahotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS