21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate100 de kilograme de pietre semipreţioase, descoperite la graniţă

100 de kilograme de pietre semipreţioase, descoperite la graniţă

Poliţiştii de frontieră au descoperit, în localitatea Brodina, judeţul Suceava, patru colete cu aproximativ 100 de kilograme de pietre de chihlimbar, care urmau să fie transportate în Ucraina. O femeie din Suceava este cercetată pentru complicitate la contrabandă în formă agravantă.

Mai multe persoane care transportau patru colete voluminoase au fost observate, duminică, de poliţiştii de frontieră din localitatea Brodina, judeţul Suceava, la aproximativ 300 de metri de graniţa cu Ucraina.

Femeie de 30 de ani cercetată pentru complicitate la contrabandă

La somaţia poliţiştilor, oamenii au fugit spre teritoriul statului vecin. Astfel, la faţa locului a fost găsită o femeie, în vârstă de 30 de ani, din Suceava. Aceasta a declarat că pachetele îi aparţin, susţin reprezentanţii Poliţiei de Frontieră într-un comunicat de presă.

100 de kilograme de pietre

În urma examinării coletelor, poliţiştii au descoperit aproximativ 100 de kilograme de pietre de diferite dimensiuni, forme şi culori. Posibil chihlimbar, a căror valoare s-ar ridica la suma de 100.000 lei. Potrivit comunicatului de presă, bunurile au fost ridicate în vederea confiscării și urmează să fie trimise spre expertizare la un laborator de specialitate. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă în formă agravantă. S-a luat măsura conducerii persoanei împreună cu bunurile respective la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS