16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă persoane rănite într-un accident cu trei maşini

Două persoane rănite într-un accident cu trei maşini

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs joi după-amiază, pe strada Caracal din municipiu. În accident au fost implicate trei autoturisme – două BMW-uri şi un VW Passat. Poliţiştii doljeni spun că accidentul a fost provocat de un şofer de 19 ani, care conducea un BMW Seria 1. Acesta a fost acroşat de un BMW X3, în momentul în care a încercat să întoarcă, după care unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un VW Passat care staţiona pe marginea drumului. 


„Un tânăr, de 19 ani, care conducea un autoturism pe strada Caracal, nu s-a asigurat în momentul în care a încercat să efectueze manevra de întoarcere şi a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat, de 34 de ani, din Craiova. Acesta se angajase în depăşirea primului autoturism. Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani a lovit un altul, staţionat“, au explicat oamenii legii.


În urma accidentului au fost rănite două persoane. Este vorba de o femeie din autoturismul care staţiona şi de craioveanul de 34 de ani. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde au primit primele îngrijiri medicale. Poliţiştii doljeni au mai precizat că pe numele şoferul de 19 ani a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Logan răsturnat de un Matiz

Tot ieri, pe Calea Bucureşti, a fost înregistrat un accident asemănător, în urma căruia o femeie de 49 de ani a fost rănită. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că şoferul unei Dacii Logan a încercat să întoarcă, moment în care a fost lovit în plin de un Matiz condus de o şoferiţă de 49 de ani. În urma impactului, Dacia Logan s-a răsturnat. „Un şofer, de 55 de ani, din Hunedoara, care conducea un autoturism pe Calea Bucureşti, în zona hotelului Sydney a încercat să efectueze manevra de întoarcere și a fost lovit de un alt autoturism, care circula în aceeași direcţie, pe banda doi“, au explicat oamenii legii.
În urma impactului, şoferiţa Matizului a fost rănită şi transportată la spital în stare de conștienţă. Şi în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS