Acasă Actualitate Ministrul George Ciamba va fi propus pentru postul de ambasador în Grecia

Ministrul George Ciamba va fi propus pentru postul de ambasador în Grecia

-

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, va fi propus pentru postul de ambasador în Grecia. De altfel, Ciamba a mai fost ambasador în Grecia timp de 7 ani, informează HotNews.ro.

Nu este o practică uzuală la nivelul Ministerului de Externe ca un diplomat să fie propus pentru mai multe mandate pe același post. Ciamba a preluat postul de ministru delegat pentru afaceri europene în noiembrie 2018, după demisia lui Victor Negrescu.

Între 1999 și 2003, George Ciamba a fost ambasador al României în Turcia. Reprezentant Permanent al României la Organizaţia Cooperării Economice la Marea Neagră, între 2001 – 2003. Anterior primei desemnări în calitate de ambasador, a ocupat funcțiile de director adjunct (1996 – 1997) și apoi director al Direcției America de Nord (1997 – 1999). Între 1991 și 1995, a ocupat diferite funcţii în cadrul MAE.

Autor: Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...