Acasă Actualitate Suma fabuloasă pe care o poate câștiga Simona Halep dacă se califică...

Suma fabuloasă pe care o poate câștiga Simona Halep dacă se califică în finala Wimbledon

-

Suma pe care Simona Halep o poate câștiga dacă se califică în finala de la Wimbledon.

Sportiva noastră are toate şansele să acceadă în această etapă pentru că se află într-o formă foarte bună. Este a doua oară în carieră când reuşeşte această performanţă. Aflaţi mai jos de ce are şanse uriaşe să se impună la Wimbledon, dar şi suma fabuloasă pe care o poate câştiga.

Calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon este o performanţă remarcabilă pentru Simona Halep. Iarba nu este suprafaţa ei preferată, dar totuşi a ajuns în primele 4 sportive la Marele Şlem, informează ProSport.ro.

Halep, posibilă câştigătoare a Wimbledonului

Precedentele cele mai bune performanţe au fost atinse în 2016 şi 2017, sferturi de finală. Meciurile reuşite în acest an, coroborate cu rezultatele, eliminările şi prestaţiile adversarelor, nu tocmai bune, pot însemna pentru Simona Halep al doilea turneu de Mare Şlem din carieră. Românca a rămas cel mai bine clasat cap de serie la All England Club.

Simona Halep şi-a asigurat suma de 662.000 de euro pentru calificarea în semifinalele de la Wimbledon. Dacă se va califica în finală va lua 1.322.937 de euro. Suma se dublează dacă va triumfa în Marea Britanie.

Autor: Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS