25.5 C
Craiova
vineri, 9 iunie, 2023
Știri de ultima orăActualitateElena Udrea a ajuns astăzi în România

Elena Udrea a ajuns astăzi în România

Elena Udrea a ajuns în România, au declarat surse apropiate fostului ministru al Turismului, citate de Mediafax.

Duminică, surse apropiate Elenei Udrea precizau, că fostul ministru a plecat din Costa Rica spre Europa.

Pe de altă parte, omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a precizat că Udrea ar fi anunţat apropiaţii despre o plecare la Londra.

„Din informaţiile noastre – în sensul că nu a vorbit cu nimeni, din ce ştim noi – ea trebuia să se îmbarce pentru Londra, apoi să se întoarcă în Costa Rica. Dar faptul că poza a surprins-o împreună cu mama şi copilul ei a schimbat planul de acum 2-3 zile. (…) Din punct de vedere al legii din Costa Rica, ea nu are voie să se întoarcă în ţara de origine.

Din zvonurile din Costa Rica ce ştiu eu, intenţia ei nu mai era să stea (în Costa Rica, n.r.), intenţia ei era să renunţe la aplicaţia de refugiu şi să întoarcă în România în ideea în care ea spune că nu mai are nicio treabă cu legea şi nici că cei din România i-ar pregăti ceva gen Radu Mazăre, să scoată din sertare nu ştiu ce”, a declarat omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, apropiat al lui Udrea şi care a trăit mai mulţi ani în Costa Rica.

Problemele cu legea

Fostul ministru plecase în Costa Rica de la începutul anului 2018. Elena Udrea a fost arestată, în octombrie anul trecut, odată cu Alina Bica în Costa Rica. Acest lucru s-a întâmplat în baza unor mandate Interpol emise la cererea României după condamnarea în dosarul Gala Bute. Însă, cele două au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia Curţii Constituţionale privind completurile de 5 judecători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS