24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrima zi de Neversea, mii de oameni prezenţi

Prima zi de Neversea, mii de oameni prezenţi

Ieri, încă de la primele ore ale dimineții turiștii români și străini au ajuns la Constanța pentru a petrece, timp de 4 zile, la cel mai mare festival pe plajă din Europa, informează Adevărul.ro

200 de artiști, 5 scene și 4 insule în nisip

Bogdan Buță, directorul firmei Neversea SRL, a anunțat un festival grandios și anul acesta. El a mai spus că vor fi şi mai multe surprize. Până duminică, 7 iulie, plaja Modern oferă patru zile de muzică, distracții, concursuri, premii și relaxare. „Aproape nimeni nu va pleca cu mâna goală de la NEVERSEA, toţi vor primi câte un premiu“, a declarat directorul festivalului.

Pe scenele mari de la Neversea vor urca 200 de artiști români și străini, care vor încânta publicul numeros de anul acesta.

Program cu artiști consacrați pregătit de Neversea

Rapper-ul american G-Eazy vine pentru prima dată în România, pe scena principală a festivalului Neversea. Printre alți artiști consacrați se numără și INNA, MAHMUT ORHAN, Carla’s Dreams, Armin van Buuren, ALEX PARKER și mulți alții.

sursa foto: Libertatea.ro

Neversea survolat, ieri, de avioane

La ediția de anul acesta a festivalului au avut loc demonstrații tactico-militare ale Forțelor pentru Operații Speciale, ale specialiștilor din structurile EOD (Explosive Ordnance Disposal), ale elevilor și studenților din instituțiile militare de învățământ și ale personalului din cadrul forțelor terestre, aeriene și navale.

În formația de aeronave au fost: un elicopter IAR 330 Puma Socat, o aeronavă C-27 J Spartan, trei aeronave MIG-21 Lancer și două F-16. În acest an, este pentru prima dată când militarii români se alătură unui asemenea eveniment.

Cât costă abonamentele la Neversea

Organizatorii au anunțat că prețul final al abonamentului Neversea pentru ediția 2019 va fi de 599 lei plus taxe.

  • Abonamente acces general – 548,90 de lei
  • Abonament acces general #lovesummer (2 bilete) – 493,90 lei
  • Abonamente VIP – 990 de lei

Ediția a III-a a celui mai mare festival pe plajă din Europa a început pe 4 iulie și se va încheia pe 8 iulie.

Probleme legate de droguri, înainte de începerea festivalului. Vezi AICI

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS