Acasă Actualitate Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost depusă

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost depusă

-

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost depusă la Parlament, scrie site-ul stirileprotv.ro. Aceasta urmează să fie citită în plenul Parlamentului astăzi, la ora 15.00, a anunţat Lia Olguţa Vasilescu.

Liberalii au depus o nouă moţiune de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă şi cer demiterea Executivului. Ludovic Orban, susţine că, de această dată, opoziţia are şanse de izbândă pentru că inclusiv în PSD sunt destui nemulţumiţi. Şi, în plus, votul din 26 mai a fost un semnal clar.

Textul moțiunii de cenzură: „Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!”

„Duminică, 26 mai 2019, românii au votat într-un mod covârşitor cea mai legitimă moţiune de cenzură împotriva celei mai toxice guvernări din ultimii 30 de ani! În 26 mai, românii au spus un DA categoric pentru o Românie normală. Şi un NU categoric discursului şi acţiunilor anti-europene şi anti-justiţie ale PSD!
Sancţiunea împotriva PSD şi împotriva Guvernului vine direct de la cetăţeni. Ei au spus răspicat că nu mai vor un guvern incapabil să ducă ţara spre bine şi care are o singură prioritate făţişă – atacurile permanente la adresa justiţiei.

În doi ani şi jumătate, PSD şi ALDE au dezbinat o ţară întreagă. Au distrus rolul instituţiilor fundamentale, au mutilat legi importante, au compromis şansa de a moderniza ţara şi au atentat constant la bazele democraţiei româneşti şi ale statului de drept! În 26 mai 2019, PSD a reuşit să ne unească pe toţi. Pe cei de acasă şi din străinătate, ca să ne salvăm ţara din mâinile PSD şi am reuşit!“

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.