Un tânăr de 18 ani este anchetat de polițiști pentru că a furat o autoutilitară cu care s-a răsturnat în comuna Argetoia. Acesta a condus sub influența băuturilor alcooloice și fără să aibă permis auto.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor doljeni, după ce vineri pe 17 mai a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în comuna Argetoaia, în afara părții carosabile se află o autoutilitară răsturnată.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Butoiești, județul Mehedinți, care, în noaptea de 16/17 mai a.c., ar fi pierdut controlul autovehicului, în timp ce se deplasa pe DJ 606C.

Întrucât cel în cauză nu deținea permis de conducere și avea o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea celor două infracțiuni și totodată l-au condus pe tânăr la spital, în vederea prelevării de mostre biologice.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că, în noaptea de 16/17 mai a.c., cel în cauză ar fi sustras autoutilitara din incinta unei societăți comerciale din localitatea Butoiești, faptă pentru care fusese întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.