23.9 C
Craiova
duminică, 20 octombrie, 2019
Acasă Actualitate Cazul elevei care a murit de meningită - DSP: La Liceul Lazăr...

Cazul elevei care a murit de meningită – DSP: La Liceul Lazăr nu sunt alte îmbolnăviri. Toate probele luate de la elevi și profesori sunt negative

-

Toate probele de exudat luate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) de la colegii și profesorii elevei de 18 ani de la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Capitală care a murit săptămâna trecută de meningită sunt negative, ceea ce înseamnă că la acest liceu nu se mai înregistrează alte cazuri de îmbolnăviri, a anunțat luni DSP, potrivit Hotnews.

În total, au fost luate probe de la 61 de persoane.

Direcția de Sănătate Publică mai precizează că la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” s-au mai prezentat în acest weekend 18 copii cărora li s-au luat probe de exudat, iar rezultatele analizelor ar urma să fie gata marți.

Tânăra de 18 ani, elevă a Colegiului „Gheorghe Lazăr” din București, care a murit joia trecută de meningită, a fost diagnosticată inițial cu dureri abdominale și a refuzat într-o primă fază internarea, potrivit Serviciului de Ambulanță București Ilfov. Abia după al doilea apel la 112, survenit 4 ore mai târziu, ea a fost transportată la Spitalul Universitar, de unde a fost transferată ulterior la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, în stare critică.

ȘTIRI VIDEO GdS

Derbi spectaculos în Sala „Ion Constantinescu“, dar încheiat nedecis

Echipa masculină de handbal a Universităţii Craiova a încheiat la egalitate, scor 35-35, partida susţinută duminică, în Sala „Ion Constantinescu“, în compania...