Acasă Actualitate Reţineri, busculadă şi scandări la venirea lui Dragnea la ÎCCJ

Reţineri, busculadă şi scandări la venirea lui Dragnea la ÎCCJ

-

Tensiuni, rețineri, aglomerație, contestatari, dar și susținători, așa a fost întâmpinat Liviu Dragnea la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) unde a sosit cu puțin înainte de ora 11:00.
Liviu Dragnea s-a prezentat, luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a fi audiat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu.
Când Dragnea a ajuns la Înalta Curte, oamenii au început să se îmbrâncească. Trei bărbaţi au fost ridicaţi de jandarmi în urma busculadei şi duşi în clădirea instanţei.
La Instanţa supremă au venit de dimineaţă protestatari care strigă împotriva lui Dragnea, dar şi mulţi susţinători ai liderului PSD.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cum vor tinerii craioveni să cucerească Luna

În acest week-end, la Craiova a avut loc „Space Apps Challenge 2019”, hackathon-ul organizat anual sub patronajul NASA, Agenţia Spaţială Americană. A doua ediţie...

Poliţist arestat la domiciliu

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât să prelungească mandatul de arestare la domiciliu emis pe numele unui poliţist. Este vorba de un agent din cadrul IPJ Dolj.