6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr jefuit în Craiova, în timp ce încerca să-şi schimbe maşina

Tânăr jefuit în Craiova, în timp ce încerca să-şi schimbe maşina

Poliţiştii doljeni au anunţat că, în cursul zilei de joi, au reuşit să identifice suspecţii unei infracţiuni de tâlhărie, faptă comisă înainte de Crăciun, în municipiul Craiova. Potrivit oamenilor legii, un tânăr de 22 de ani, din Balş, a venit la Craiova pentru a face schimb de maşini cu un craiovean, însă a plecat acasă aproape dezbrăcat.

„La data de 22 decembrie 2018, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un tânăr de 22 de ani, din Balş, cu privire la faptul că, în jurul orei 22.30, s-a deplasat în zona unui bloc din Craiova, pentru a se întâlni cu un bărbat necunoscut cu care stabilise să facă un schimb de autoturisme. Persoana vătămată a reclamat faptul că la efectuarea tranzacţiei au venit mai mulţi tineri, care, prin ameninţarea cu exercitarea de acte de violenţă, l-au determinat să le dea suma de 200 euro și 600 lei, un telefon mobil, o brățară, un inel și un lanț din aur, bunuri a căror valoare a fost estimată la suma de 7.000 lei”, au explicat oamenii legii.

În urma anchetei, poliţiştii de la Secţia 3 au stabilit că cei care l-au jefuit pe tânărul de 22 de ani sunt şase craioveni, cu vârstele cuprinse între 19 şi 23 de ani. Cinci din cei şase suspecţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie duşi la instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Poliţiştii doljeni au mai precizat că se continuă cercetările pentru depistării celei de-a şasea persoane, „cu privire la care există indicii că s-ar sustrage cercetărilor”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS