5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNick, invitatul Deliei la concertele din Craiova și Târgu Jiu

Nick, invitatul Deliei la concertele din Craiova și Târgu Jiu

Delia se pregătește de primul ei turneu național odată cu show-ul „Acadelia” și, pe lângă o producție spectaculoasă, cu decoruri care vor recrea atmosfera de la Sala Palatului din București, artista le pregătește fanilor ei numeroase surprize. Una dintre ele este chiar Nick, invitatul special al ei din cadrul show-urilor de la Craiova și Târgu Jiu. Cei care vor să înceapă primăvara în forță și să trăiască experiența unui concert gândit și construit la standarde internaționale sau cei care vor să facă un cadou de neuitat cuiva drag de Mărțișor nu trebuie să rateze show-urile Deliei de la Craiova și Târgu Jiu.
Și la Sala Palatului din București, momentul în care Nick a intrat pe scenă a stârnit aplauze și încântare în rândurile celor prezenți. Delia și Nick au cântat împreună piesele N&D pe care s-a distrat o generație întreagă și au demonstrat că prietenia poate rezista peste ani chiar dacă drumurile profesionale se despart.
Primul concert din turneul național „Acadelia” va avea loc la Timișoara, de Dragobete (24 februarie, Sala Constantin Jude). Delia va susține ulterior show-uri în Craiova (1 martie, Sala Polivalentă), Târgu Jiu (2 martie, Sala Sporturilor) Galați (8 martie, Sala Sporturilor), Buzău (9 martie, Sala Sporturilor), Bacău (15 martie, Teatrul de vară), Piatra Neamț (16 martie, Sala Polivalentă), Brașov (23 martie, Sala Sporturilor) și Iași (29 martie, Sala Polivalentă). Biletele pentru toate concertele sunt disponibile exclusiv pe http://bilete.deliaofficial.ro/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS