Acasă Actualitate Dieta cu lamaie și ghimbir te ajută să slăbești fără efort

Dieta cu lamaie și ghimbir te ajută să slăbești fără efort

-

Potrivit specialiștilor în nutriție, consumul de ghimbir te ajută să scapi de grăsimea de pe abdomen pentru că are capacitatea de a controla poftele culinare care conduc la excese.

Lămâile sunt bogate în vitamina C și au un efect spectaculos asupra digestiei. Stimulează tranzitul intestinal și favorizează eliminarea toxinelor și arderea grăsimilor.

Dietă te ajută să elimini toxinele din corp și îți stimulează metabolismul să ardă mai multe grăsimi decât în mod obișnuit. Combiantia de lămâie cu ghimbir se consumă într-o băutură, că adjjuvant într-o dietă echilibrată. Astfel, dacă vrei să scapi de câteva kilograme nu ai voie să mănânci multe dulciuri, grăsimi nesănătoase sau produse fast food.

Cum se urmează dieta cu lămâie și ghimbir

Dimineață, pe stomacul gol, poți consumă o cană cu ceai de ghimbir și lămâie.

Acesta se prepară foarte simplu din câteva felii de lămâie și o linguriță de ghimbir răzuit peste care adaugi apă fiartă. Lași băutură la infuzat și o consumi caldă, la primele ore ale zilei. Poți să îți mai prepari un astfel de ceai și după masă de prânz.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.