Acasă Actualitate Incendiu la o pensiune din Moeciu

Incendiu la o pensiune din Moeciu

-

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seara, la o casă Moieciu, judeţul Braşov, intervenţia fiind dificilă deoarece în zonă nu există hidranţi. Cele 13 persoane aflate în interior au reuşit să iasă singure, iar una din proprietare a suferit un atac de panică.

Intervenţia pompierilor a fost dificilă deoarece în zonă nu există hidranţi şi pompierii au fost nevoiţi să se alimenteze din pârâul din localitate.

În casă se aflau 13 persoane, între care un copil, şi toate au reuşit să iasă singure. Una dintre proprietare, o femeie în vârstă de 56 de ani, a suferit un atac de panică şi i s-a acordat primul ajutor de către paramedicii SMURD.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.