Acasă Actualitate Tragedie de Crăciun: O fetiţă de 7 ani şi străbunica ei au...

Tragedie de Crăciun: O fetiţă de 7 ani şi străbunica ei au murit într-un incendiu izbucnit într-o casă din Bucureşti

-

O fetiţă în vârstă de 7 ani şi străbunica acesteia în vârstă de 82 de ani au murit, marţi dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit în casa în care locuiau, în Sectorul 1, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, citat de Mediafax.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că un incendiu a izbucnit la o casă cu etaj aflată pe strada Lotru din Bucureşti, Sectorul 1, în urma căruia au murit o femeie în vârstă de 82 de ani şi strănepoata acesteia, în vârstă de 7 ani.

Pompierii spun că flăcările s-au propagat rapid, iar fumul degajat în interior a invadat întreaga locuinţă, astfel că fetiţa şi bătrâna nu au mai reuşit să mai iasă din casă. Căile de acces erau însă şi parţial blocate de mobilier şi alte materiale depozitate, mai spun pompierii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Ziua vă aduce mult chef de vorbă şi mişcare. Sunteţi foarte expansiv şi precipitat, mai ales în relaţiile cu colegii şi...

Bancul zilei

Iubito, plec la sală. Ai vrea să mergi cu mine?Îţi par grasă?Dacă nu vrei să mergi, nu mergi!Acum sunt şi leneşă?Calmează-te, dragă!...