11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIată ce au căutat cel mai mult românii pe internet în luna noiembrie

Iată ce au căutat cel mai mult românii pe internet în luna noiembrie

Mediul online este o platforma foarte utilă și folositoare, la care apelează din ce în ce mai mulți români pentru a se interesa de diverse servicii, pentru a afla informațiile de care au nevoie, pentru a ține legătura cu cei dragi, dar și pentru a-și achiziționa cele necesare.

Liberul acces la Internet, chiar de pe telefonul personal, le-a oferit persoanelor posibilitatea de a se păstra în permanență informate asupra lucrurilor de interes pentru ele. În luna noiembrie, conform datelor colectate de motoarele de căutare, au existat câteva subiecte comune, ce au fost accesate, cu precădere, de foarte mulți oameni de pe întreg teritoriul țării.

Reduceri

 

 

Penultima lună a anului este cunoscută pentru promoții precum „mid season sale”, „Black Friday”, dar și alte oferte accesibile la o gama largă de produse și servicii. Așadar, era de așteptat ca românii să profite de această perioadă și să facă tot posibilul să își achiziționeze lucrurile pe care și le doreau și de care aveau nevoie, la prețuri mai mici decât în restul anului. De aceea, nu este o surpriză faptul că „reduceri” a fost asociat în motoarele de căutare cu alte cuvinte, precum electrocasnice, îmbrăcăminte, încălțăminte, cosmetice, telefoane, calculatoare și așa mai departe.

Amenajare

 

 

Interesul românilor pentru amenajări, atât interioare, cât și exterioare a crescut semnificativ în ultimii ani. Foarte mulți pun mare preț, acum, pe felul în care arată locuințele, realizând că acest lucru le oferă confortul pe care și-l doresc. Chiar dacă, mai degrabă, românii au căutat sfaturi și idei de design în noiembrie, pentru a-și face un plan pentru lunile de primăvară, când este momentul ideal pentru renovări, printre expresiile cele mai comune s-au regăsit: amenajarea unei curți mici, amenajare living, amenajare dressing și amenajare mansardă. De asemenea, în ceea ce privește exteriorul caselor, de interes au fost și sugestiile pentru decorarea curții în spiritul sărbătorilor de iarnă. Pentru că în mediul online există foarte multe articole pe teme de acest fel și pentru că românii nu doresc sau nu își permit să apeleze la serviciile unui designer, majoritatea se inspiră din informațiile returnate de motoarele de căutare.

Vacanţe

 

 

Cuvintele și expresiile: hotel, tren, bilete de avion, rezervare, city break, sejur și altele ce au legătură cu acest domeniu constituie o mare parte dintre căutările oamenilor din luna noiembrie. Nu este de mirare, mai ales că foarte mulți aleg să își petreacă sărbătorile ori Revelionul la munte sau să închirieze cabane și case de vacanță. Nici plecările în străinătate nu au fost ignorate, iar destinațiile preferate au fost Austria, Italia și Franța. Pentru că luna decembrie este, de obicei, foarte aglomerată din acest punct de vedere, românii au ales să își facă rezervările din timp, asigurându-și, astfel, vacanță ideală!

 

Cadouri

 

Pregătirile pentru Crăciun au început încă din luna noiembrie, iar multe persoane au profitat de perioada reducerilor pentru a achiziționa cadouri pentru rude, prieteni sau colegi de muncă. Astfel, cuvântul „cadouri” asociat cu: șef, iubit/iubita, nași, fini și colegi, a înregistrat destule de multe căutări în mediul online. (sursa:agerpres)

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS