6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConsiliul General al Municipiului Bucureşti i-a dat undă verde Gabrielei Firea pentru virarea a încă 10 milioane de lei la Catedrala Mântuirii Neamului

Consiliul General al Municipiului Bucureşti i-a dat undă verde Gabrielei Firea pentru virarea a încă 10 milioane de lei la Catedrala Mântuirii Neamului

Primăria Capitalei va aloca încă 10 milioane de lei pentru finalizarea Catedralei Mântuirii Neamului, potrivit unei rectificări bugetare care a fost votată în şedinţa de miercuri a CGMB, scrie Mediafax. Până acum, în 2018, Catedrala a mai primit 35 de milioane de lei de la Primărie.

Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat în şedinţa de miercuri acordarea Catedralei Mântuirii Neamului încă 10 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor, potrivit unui proiect de rectificare bugetară.

Până în prezent, în 2018, Catedrala Mântuirii a primit de la municipalitate 35 de milioane de lei, prin votul de miercuri, edificiul va fi primit 45 de milioane.

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfinţită la finele lunii noiembrie de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu şi Patriarhul Daniel, eveniment la care au participat mai mulţi ierarhi români şi străini. Aproximativ 20.000 de bucureşteni şi peste 30.000 de pelerini din toată ţara au venit la sfinţire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS