Acasă Actualitate Ce mesaj a transmis preşedintele Iohannis de Ziua Internaţională Anticorupţie

Ce mesaj a transmis preşedintele Iohannis de Ziua Internaţională Anticorupţie

-

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis duminică, un mesaj cu prilejul Zilei Internaţionale Anticorupţie, sărbătorită în data de 9 decembrie.

„Corupţia este o boală care macină democraţia şi ţine captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupţia înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, şcoli fără condiţii, administraţie blocată. România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până ce nu vom reuşi să învingem acest flagel.

Susţin continuarea luptei anticorupţie pentru o Românie sănătoasă şi rămân alături tuturor magistraţilor care duc această bătălie, cu mult curaj, zi de zi. Cinstea şi integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societăţii noastre. Stă în puterea noastră!

Un NU hotărât corupţiei trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!”, a fost mesajul preşedintelui României, potrivit unui comunicat emis de Administraţia Prezidenţială.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.