Femeie lovită pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Dacia
Femeie lovită pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Dacia

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă, titrează Mediafax. Accidentul a avut loc astăzi, pe raza localităţii Şicasău,, Harghita. Unul dintre accidentaţi este în stare gravă şi a fost preluat de elicopterul SMURD. Potrivit poliţiștilor din Harghita, în autoturismul care a căzut într-o râpă se aflau patru persoane.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita au transmis că o persoană dintre cele trei rănite este în stare gravă şi a fost preluată de elicopterul SMURD. ”Este un singur autoturism implicat. O persoană a murit, iar alte trei sunt rănite”, au precizat reprezentanţii ISU Harghita. Celelalte două victime au fost preluate de echipajele SAJ şi SMURD şi transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.