Gorj: Tineri reținuți pentru spargeri de locuințe

Autori


Polițiști de investigații criminale și ordine publică, din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au reținut pt 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi tineri de 27 și 35 de ani, din Caransebeș, respectiv comuna Obreja, județul Caras Severin, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Aceștia, în luna noiembrie ar fi pătruns, fără drept, în mai multe case aflate în construcție, de pe raza municipiului Târgu Jiu, de unde ar fi sustras diferite bunuri, aparatură electrică și electronică și alte obiecte de uz casnic și gospodăresc.

La domiciliul acestora au fost efectuate percheziții, ocazie cu care au fost identificate numeroase bunuri provenite din săvârșirea infracțiunii de furt.

Cei doi au fost prezentați, astăzi, Parchetului și Judecătoriei Târgu Jiu, cu propuneri legale, față de ei fiind luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile.


O parte din bunuri au fost deja predate proprietarilor.

În cauză cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale, precum și restituirea tuturor bunurilor celor păgubiți.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 februarie 2019

Gorj: Poliţia anchetează două furturi din magazine

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Runcu, Gorj, este anchetat de poliţie, după ce luni ar fi sustras dintr-un supermarket din Târgu Jiu mai multe bunuri în valoare de aproximativ 40 de lei. Tot la data de 18

Sumarul ediției de sâmbătă, 8 decembrie 2018

Top