Acasă Actualitate Un băieţel de şapte ani a câştigat 22 de milioane de dolari...

Un băieţel de şapte ani a câştigat 22 de milioane de dolari cu canalul său de YouTube

-

Un băieţel în vârstă de şapte ani, care face recenzii unor jucării, a ajuns pe primul loc în topul vedetelor de pe YouTube cu cele mai mari încasări, cu câştiguri de 22 de milioane de dolari, informează Agerpres, citând BBC.

Conform estimărilor realizate de revista Forbes, Ryan, care postează pe canalul Ryan ToysReview, l-a depăşit pe vlogger-ul Jake Paul cu 500.000 de dolari într-un interval de 12 luni până în iunie.

Băieţelul postează aproape în fiecare zi, iar un clip în care promovează un ou albastru misterios inscripţionat cu faţa sa a strâns peste un milion de vizualizări începând de duminică.

Pe cea de-a treia poziţie se află canalul The Dude Perfect, cu încasări de 20 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Câştigurile lui Ryan, care nu includ taxele sau tarifele solicitate de agenţi şi avocaţi, s-au dublat comparativ cu anul precedent.

Întrebat de NBC de ce copiilor le place să-i urmărească videoclipurile, Ryan a răspuns: ”Pentru că sunt interesant şi amuzant”.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.