Magdalena Iordache, soţia „celebrului” Florin Iordache, a fost judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dar s-a pensionat în anul 2015 la vârsta de 47 de ani, potrivit stirilekanald.ro.

Anul trecut, Magdalena Iordache a primit 240.288 lei drept pensie (de fost judecător), adică o medie de puţin peste 20.000 lei/lună.

În 2015, anul în care soţia lui Florin Iordache s-a pensionat, presa scria despre judecătoarea Magdalena Iordache că a preferat să plece decât să judece un caz celebru coordonat de DNA.

Magdalena Iordache avea 20 de ani de muncă la Judecătoria Caracal şi abia ajunsese la Înalta Curte când i-a fost repartizat dosarul în  Alina Bica, fosta şefă DIICOT, era acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu. Presa a scris atunci că acesta ar fi fost adevăratul motiv pentru care soţia lui Iordache, care atunci era deputat PSD de Olt, a ales să se pensioneze.

Ieşită la pensie la doar 47 de ani, Magdalena Iordache lucrează ca notar.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.