Subofițer ISU reținut pentru trafic de influență
Subofițer ISU reținut pentru trafic de influență

Un bărbat, de 35 ani, din județul Gorj, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 4 ani și 6 luni pentru comiterea infracțiunii de proxenetism, a fost depistat, la data de 16 noiembrie, de polițiști din cadrul I.P.J. Vrancea și încarcerat în Penitenciarul Focșani.

În ultima săptămână, a fost clarificată situația în 230 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 16 – 22 noiembrie, polițiștii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 147 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 97 de minori.

De asemenea, în această perioadă, au fost depistate 83 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 59 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 aveau mandate de arestare preventivă, 7 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 7 persoane aveau sentințe penale de internare în unități medicale de specialitate.

 

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.