12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Ministrul britanic pentru Brexit a demisionat în semn de protest faţă de...

Ministrul britanic pentru Brexit a demisionat în semn de protest faţă de acordul anunţat de May

-

Dominic Raab, ministrul britanic pentru Brexit, a demisionat joi în semn de protest faţă de acordul cu UE anunţat de premierul Theresa May, informează site-ul agenţiei de ştiri Reuters. „Regret să spun că, în urma reuniunii de ieri a Cabinetului, trebuie să demisionez”, afirmă Raab într-un mesaj pe Twitter, potrivit Mediafax.

Raab mai susţine că proiectul de acord anunţat de Theresa May ameninţă integritatea Marii Britanii. Guvernul de la Londra a ajuns la un acord privind termenii retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană, a transmis miercuri seară premierul Theresa May, după o şedinţă specială cu membrii Cabinetului.
„Decizia colectivă a Cabinetului guvernamental a fost în sensul susţinerii proiectului de acord” negociat cu Uniunea Europeană. „Acest proiect de acord a fost cel mai bun care ar fi putut fi negociat“, a declarat Theresa May.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.